Termeni și condiții

Termeni de utilizare a site-ului

Drepturile de autor conținute pe acest site (inclusiv texte, imagini, logo-uri, sunete, material video, grafică, scripturi, software și toate materialele din secțiunea de descărcare) aparțin sau sunt autorizate Baxi SpA.

Este posibil să descărcați, să stocați, să copiați și să imprimați conținutul acestui site exclusiv în scopuri de cercetare, înclinații la cumpărare, informații despre / pentru produsele aflate deja în posesie.

Nu este permisă modificarea sau alterarea conținutului de pe acest site. Nu este permisă republicarea în alte site-uri, difuzarea acestui site, transmiterea sau transferul conținutului acestui site, activarea linkurilor către acest site fără autorizarea expresă a Baxi.

Numele Baxi este marcă înregistrată.Numele Baxi este marcă înregistrată.Numele Baxi este marcă înregistrată.

Folosind materialul de pe acest site, recunoașteți că acesta este utilizat pe propriul dvs. risc.

Baxi nu își asumă nicio responsabilitate pentru erori sau inexactități din conținutul, imaginile, textele de pe acest site. Baxi își rezervă dreptul de a efectua modificări ale produselor prezentate, datelor tehnice și informațiilor sale de pe site, în orice moment și fără notificare, pentru orice cerințe tehnice sau comerciale. Conținutul acestui site nu trebuie considerat un contract cu terți.

Baxi nu își asumă nicio responsabilitate pentru pagubele datorate materialelor de pe acest site, informațiilor, documentelor și programelor descărcate. Baxi nu își asumă responsabilitatea în caz de întrerupere a vreunui serviciu furnizat de acest site sau de secțiunile conectate. Baxi nu este în niciun fel responsabil pentru site-urile web care pot fi accesate prin intermediul acestui site.