Profită acum de “Campania BAXI 2022” și beneficiezi de un termostat wireless cadou si o perioadă de 5 ani garanție pe care ți-o oferim gratuit la toate centralele termice rezidențiale BAXI achiziționate între 1 Octombrie și 31 Decembrie 2022, în limita stocului disponibil.

Știi deja ce model de centrală îți dorești?

Produsele participante la Campanie sunt toate centralele termice BAXI din gama rezidențială, care fac parte din următoarele game:

– Prime
– Luna Classic
– Duo-tec Compact E
– Luna Duo-tec E
– Luna Platinum+
– Nuvola Duo-tec+
– Nuvola Platinum+
– Power 32

Nu știi ce model de centrală îți trebuie?

TERMOSTATUL BAXI OFERIT CADOU TE AJUTĂ SĂ FACI ECONOMII

Termostatul fără fir oferit cadou, BAXI BX260S RF este un termostat modern, care folosește inteligența artificială pentru a-ți reduce consumul, grație tehnologiei TPI încorporate.

Ce este TPI?

Prin crearea unui grafic de variație a temperaturii casei, sistemul TPI învață cât durează până ajunge la temperatura dorită a camerei și cum să mențină această temperatură.

În acest fel, asigură un consum minim de energie, optimizând timpul de funcționare al centralei dumneavoastră termice pentru atingerea mai rapidă a temperaturii dorite și menținerea ei cât mai constante.

GARANȚIA CALITĂȚII BAXI

Produsele BAXI sunt recunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor. Tocmai de aceea îți oferim acum 5 ANI de garanție atât la centrala termică, cât și la termostatul pe care ți-l oferim cadou.

Aceste garanții îți sunt oferite gratuit, fără costuri suplimentare sau ascunse, și fără majorări de preț ale centralei.

Baxi: Calitatea de top accesibilă tuturor

CENTRALELE BAXI SUNT PREGĂTITE PENTRU FUNCȚIONAREA CU AMESTEC DE METAN ȘI HIDROGEN

Întrucât hidrogenul poate fi amestecat cu metanul, acest amestec de gaze poate fi utilizat cu succes ca și combustibil la centralele termice, având ca și rezultat reducerea proporțională a emisiilor de carbon.

BAXI a fost primul producător din lume care a pus în funcțiune o centrală pe hidrogen, încă din 2019.

Din 2022, BAXI a implementat la toate gamele sale de centrale termice tehnologia care le permite să funcționeze cu un amestec de gaz metan și până la 20% hidrogen.

Produsele nu trebuie să utilizeze neapărat hidrogen, putând funcționa perfect cu 100% gaz metan.

Vrei să știi mai multe despre hidrogen?

Pentru a afla mai multe detalii despre produsele participante și condițiile promoției, te rugăm să descarci de mai jos Regulamentul Campaniei.