Campania BAXI – 2 ANI de Extra-Garanție

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ți s-a întâmplat și ție să primești un lucru util, pe care nu ai avut ocazia să îl folosești niciodată:

Nasturii de rezervă pentru o cămașă, serviciul de ceai primit la nuntă, puloverul cu reni tricotat de bunica… Sau gaura de la lingura de spaghete, ori buzunarul mic de la blugi? Le-ai folosit vreodată?

O imagine care conține interior, elemente, masă Descriere generată automat

La fel este și Extra-Garanția de 2 ANI pe care ți-o oferim acum la centralele termice BAXI, pe care credem că nu o sa ai ocazia să o folosești, deoarece un produs de calitate nu are nevoie de garanție extinsă.

Calitatea produselor BAXI este recunoscută și apreciată atât în rândul instalatorilor cât și al utilizatorilor.

Aceasta se bazează pe calitatea ridicată a componentelor și pe procedurile exigente de control al calității efectuate pe durata proiectării și fabricării acestora.

Rata de defectare a produselor BAXI în perioada de conformitate obligatorie de 24 luni este cu mult sub 1% (conform statisticilor interne), iar probabilitatea de defectare datorită unor vicii de fabricație în următorii ani este extrem de redusă.

De aceea, prelungirea garanției centralelor termice BAXI de la 3 la 5 ani nu este neapărat necesară.

Cu toate acestea îți oferim acum 2 ani de extra-garanție la centrala pe care ai achiziționat-o, deși credem că nu vei avea neapărat nevoie de ea.


Înainte să soliciți Certificatul de Extra-Garanție utilizând formularul de mai jos, te rugăm să descarci Regulamentul Campaniei și să te informezi asupra condițiilor de participare.

Completează formularul alăturat si vei primi pe email certificatul de extra garanție.

Deși noi credem că nu o sa ai nevoie de el.


Baxi: Calitatea de top accesibilă tuturor