Campania BAXI + 2 ANI de Extra-Garanție

Baxi: Calitatea de top accesibilă tuturor

Profită acum de Extra-Garanția de 2 ANI pe care ți-o oferim acum în plus la centralele termice BAXI, pe lângă garanția standard de 3 ANI oferită în mod normal.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată, pentru centralele achiziționate între 1 Iulie și 31 August 2021.

Calitatea produselor BAXI este recunoscută și apreciată atât în rândul instalatorilor cât și al utilizatorilor.

Aceasta se bazează pe calitatea ridicată a componentelor și pe procedurile exigente de control al calității efectuate pe durata proiectării și fabricării acestora.

Rata de defectare a produselor BAXI în perioada de conformitate obligatorie de 24 luni este cu mult sub 1% (conform statisticilor interne), iar probabilitatea de defectare datorită unor vicii de fabricație în următorii 3 ani este extrem de redusă.

BAXI are chiar în desfășurare un proiect ambițios, denumit Zero2Ten, prin care își propune să reducă la ZERO rata defectelor epidemice în perioada de garanție de conformitate.

De aceea, prelungirea garanției centralelor termice BAXI de la 3 la 5 ani nu este neapărat necesară.

Cu toate acestea îți oferim acum 2 ani de garanție în plus la centrala pe care ai achiziționat-o, deși noi credem că nu vei avea neapărat nevoie de ea.

Înainte să soliciți Certificatul de Extra-Garanție utilizând formularul de mai jos, te rugăm să descarci Regulamentul Campaniei și să te informezi asupra condițiilor de participare.

Completează formularul alăturat si vei primi ulterior pe email certificatul de extra garanție.

Deși noi credem că nu o sa ai nevoie de el.


    Vă rugăm apăsați butonul "Trimite certificatul" o singură dată si așteptați până la reincarcarea paginii și confirmarea trimiterii certificatului

    Baxi: Calitatea de top accesibilă tuturor