Campania BAXI 5 ANI de Garanție Extinsă și voucher eMAG cadou

Profită de Garanția Extinsă de 5 ANI pe care ți-o oferim acum la centralele termice rezidențiale BAXI.

În plus, dacă ești persoană fizică, la achiziția unei centrale termice rezidențiale BAXI primești și un voucher eMAG cadou, pe care îl poți folosi ca să îți cumperi ce dorești.

Baxi: Calitatea de top accesibilă tuturor

Valoarea voucherului depinde de tipul de centrală termică BAXI pe care îl achiziționezi:

Primești un voucher eMAG de 150 RON la achiziția unei centrale termice BAXI Luna Avant, BAXI Duo-tec Compact sau BAXI Prime.

Pentru toate celelalte modele de centrale termice rezidențiale BAXI primești un voucher eMAG de 250 RON.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată, în limita stocului disponibil, pentru centrale termice rezidențiale BAXI achiziționate între 1 Octombrie și 30 Noiembrie 2020.

Garanția standard a centralelor BAXI este de 3 ANI, conform Certificatului de Garanție primit la achiziționarea acestora din magazinele distribuitorilor BAXI.

Pentru a beneficia de încă 2 ANI de Extra-Garanție este necesar să completezi formularul de mai jos, după ce ai achiziționat centrala.

Înainte să îl completezi, te rugăm să descarci Regulamentul Campaniei de Extra-Garanție și să te informezi asupra condițiilor de participare.

După ce vei primi prin email Certificatul de Extra-Garanție 2 ANI, în termen de o săptămână vei primi de la noi (de la numărul 1853) un SMS cu un cod de validare și un link către formularul de validare și transmitere a voucherului eMAG.

Campania “Voucher eMAG cadou la achiziția unei centrale termice rezidențiale BAXI” este supusă și ea unor termene și condiții de participare, pe care te rugăm să le citești în Regulamentul de mai jos, înainte de a te înscrie în Campanie.

Dacă ai întrebări referitoare la cele 2 Campanii BAXI ne poți contacta prin email la office@bdrthermea.ro sau telefonic la 0374-242.800.

Echipa BDR Thermea Romania SRL

Completează formularul alăturat si vei primi pe email certificatul de extra garanție.

Deși noi credem că nu o sa ai nevoie de el.


Baxi: Calitatea de top accesibilă tuturor