Cumpără o centrală Baxi în perioada 1 Septembrie – 30 Noiembrie 2021 și primești garantat un voucher eMAG cadou în valoare de 150 sau 250 lei, în funcție de modelul de centrală achiziționat.

În plus, fiecare a 10-a centrală înregistrată câștigă 6 ani de Garanție Extinsă,

iar fiecare a 20-a centrală înregistrată câștigă pe lângă Garanția Extinsă de 6 ani, un termostat inteligent BAXI MAGO cu control prin Internet.

Nu ai decis ce model să cumperi?

Ai ales modelul?

Campania BAXI 2021 este supusă unor termene și condiții de participare, pe care te rugăm să le citești în Regulament, înainte de a te înscrie în Campanie.

Ai cumpărat deja o centrală Baxi în perioada Campaniei? Atunci intră pe pagina de înregistrare pentru a solicita voucherul eMag cadou și a vedea dacă câștigi unul sau ambele premii oferite (Garanție Extinsă și termostat BAXI Mago).

Ai cumpărat o centrală BAXI în perioada 1 Iulie – 31 August 2021?

O mai poți înregistra până pe data de 30 Septembrie 2021 pentru a primi Garanția Extinsă la 5 ANI.

Înainte să soliciți Certificatul de Extra-Garanție 2 ani, în plus peste cei 3 ani standard, utilizând formularul de mai jos, te rugăm să descarci Regulamentul Campaniei de Garanție Extinsă și să te informezi asupra condițiilor de participare.

Completează formularul alăturat si vei primi ulterior pe email certificatul de extra garanție.

Deși noi credem că nu o sa ai nevoie de el.


    Vă rugăm apăsați butonul "Trimite certificatul" o singură dată si așteptați până la reincarcarea paginii și confirmarea trimiterii certificatului

    BAXI: Calitatea de top accesibilă tuturor